Je kent mij misschien wel als de Dolle Moeder. Blogger, activist en bijzonder mensTM. De hulpvragen die ik als blogger kreeg hebben me geïnspireerd om meer te willen doen. Als kindercoach kan ik de tijd nemen voor het individuele kind, iets wat ik mis als activist.

Omdat ik zelf altijd lekker buiten die boot val (je weet wel, die boot waar “normaal” op staat) kan ik veel betekenen voor gezinnen die dat ook doen. Ik ben een transgender veganist die zo zijn eigen mening heeft over ons schoolsysteem. Dat maakt een mens heel open minded.

Tot 2016 heb ik gewerkt als zwemonderwijzer. Lijkt een heel ander beroep maar is het stiekem niet. Ook daar specialiseerde ik me in de kinderen die om verschillende redenen vastliepen in het proces. Stiekem is dat natuurlijk ook een coachingstraject.

In 2016 is de Dolle Moeder geboren. Met mijn blog kan ik veel mensen bereiken en een groter verschil maken. Voor mij oneindig waardevol. Toch ging ik het een-op-een werken missen.

Nu doe ik het gewoon allebei. Met mijn schrijfsels kan ik de groep prikkelen maar als coach mag ik zien hoe een kind sterk genoeg wordt om het leven en de moeilijkheden zelf aan te kunnen. Beiden vullen elkaar aan en beiden zijn op hun eigen manier geweldig!